donderdag 24 november 2011

ROKJESDAG!! (1)

Ken je dat.......  Een kast vol kleren en wat pak je 6 van de 7 dagen? juist..... In mijn geval is dat mijn favoriete spijkerbroek van g-star (ik heb er 3 van hihi) en op dag 7 mijn joggingbroek (ook van g-star toevallig) Vestje,gympen,sjaal en klaar ben ik.

Maar zo af en toe vind ik dat ik wel es beter mijn best mag doen, Dus van af deze week maak ik van 1 dag in de week rokjes (jurkje mag ook) dag, en om een stok achter de deur te hebben plaats ik dat op mijn blog!(nu moet ik wel haha)

Armband gemaakt van ketting en armbanden van de zeeman los geknipt(en de lelijke kralen eruit gelaten) en 1 hele lange armband van gemaakt.De gele armbandjes zijn gemaakt van gesmolten teenslippers (EUH???) Ik weet alleen niet meer in welk land ze gemaakt zijn.Een rokje ok maar niet zonder (zelfgemaakte) sjaal natuurlijk, Dat gaat te ver, je moet het ook weer niet overdrijven he!!


3 opmerkingen:

 1. Dat staat je leuk!
  (en ik vind het zo grappig dat jij dezelfde naam hebt als mijn moeder! Komt niet vaak voor)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk !! Je staat alvast heel mooi met een rokje!
  Fijn WE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb via zaanse zolder je blog gevonden en ben maar meteen volger geworden ... die berg wol van een paar posts geleden heeft me over de lijn getrokken haha :oD ik heb ook zo een Hoop!

  BeantwoordenVerwijderen