donderdag 17 mei 2012

STOERE KNUFFELS!!

Lekker zo,n dagje vrij,en aangezien zoon lekker de hele dag ging spelen (op dit moment zijn ze hier en breken ze het huis af ;))
En dochter belangrijke "geheime"dingen moest  doen met oma .
Nam ik mijn kans waar en ging achter de naaimachine.of eigenlijk ging ik naar mijn werkkamer maar had nog geen idee wat ik daar ging doen, Tijdens het rommelen in mijn doos met patronen kwam ik dit tegen.


Een paar jaar geleden gekocht bij naaipatronen.nl
En na wat geknip en geplak had ik twee patroontjes en is dit het resultaat.

(het patroon bestaat uit allemaal losse onder delen en kun je zelf kiezen uit armen benen enz..)


 Gemaakt van mijn oude spijkerbroek!


Ze moeten nog opgefluft worden ,maar het zijkantje moet nog dicht ,Ik vind het rot werk en ik wilde nog foto,s maken voordat het echt donker werd ;)De ogen , wangen en tanden heb ik met flock folie gedaan en de mond en wenk brouwen met textiel stift.

De blauwe knuffel ging ik vullen uit een nieuwe zak vulling en dat bleek dus hele andere te zijn dan die ik al had,(dit moest je scheuren ofzo heel raar spul in ieder geval) dus dat word nog een hoop gefluf als ie straks helemaal klaar is ;)

14 opmerkingen:

 1. Ik vind ze echt heel leuk! En goed idee om een oude jeans te gebruiken. Ik heb laatst tig te kleine jeans opgeruimd, dom dom. Over vulling gesproken: ik zit al meer dan een week op bestelde te wachten, duurt zo lang, bah. Dan ga ik maar weer boeken kaften.... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fluffiesssssss! Hihi die van de spijkerstof is echt zo'n grote plofferd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezelligerds, zeker die met spijker !
  Ik ben heeeeeeeel toevallig ook met een afgedankte-spijkerbroeken-project bezig... bijna klaar en wordt ook tof... hoop ik!
  x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moooooi!
  Ben hier de kontzakken van oude spijkerbroeken af aan het slopen om een opbergzak van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja hoor deze "monsters" zijn echt wel weer iets voor jou!! Ze zijn super leuk. En fijn ook dat zo je spijkerbroek een tweede leven krijgt.
  Thanx ook nog voor het recept. Het zijn allemaal lekkere ingredienten, dus alles samen moet ook lekker zijn! Ik weet alleen niet of je nu witte of gele rijst gebruikt en wanneer doe je dan de kerrie en knoflook erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn ze leuk!!!
  En fluffen is ook leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige knuffels! Leuk zo een zelf-samen-stel-monster! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen