vrijdag 17 februari 2012

GOEDE VRIJDAG!!

Het is vandaag een goede vrijdag want: Ik ben lekker vrij , De zon schijnt hier in het noorden en het voelt als een voorjaars zonnetje JOEHOE!!!
Mijn fiets had vorige week een lekke band en vandaag werd ie thuis gebracht helemaal gepoetst en na gekeken en met geplakte band en wat kostte het? helemaal niks,want zo zei hij de eerste lekke band is gratis haha
Dat noem ik nou nog es service, En dus ga ik straks op mijn fietsje in het (voorjaars)zonnetje een bos bloemen halen. Dat heb ik wel verdiend,heb het hele huis gepoetst,boodschappen gedaan en de ramen gelapt. (nu al last van grote voorjaars schoonmaak) komt door die zon he!!
Mijn fijne fiets!!!

En omdat het vandaag (mijn) goede vrijdag is en ik al zo blij ben met mijn 48 volgers zet ik morgen mijn GIVE-AWAY erop!! (iets met inpakken)
Een goede vrijdag voor jullie!!!

6 opmerkingen:

 1. Wauw wat een service! Daar kan je toch blij van worden :) En wat een give-aways momenteel in blogland, heerijkheid! Misschien dat ik er ook nog wel 1 doe ter ere van mijn verjaardag volgende week :)
  Fijne vrijdag en ook alvast een goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie fiets! En een hele goed service! Je bent er helemaal klaar voor, dus een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe fiets, wat heerlijk hè die zon. Vanmiddag heerlijk in de tuin bezig geweest, top :-). Fijn weekend en geniet van je bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een geweldige fiets! Ik wilde ook heel lang zo'n 'pakjesdrager' voorop maar toe had ineens iedereen dat. Maar met zo'n houten krat vind ik het toch wel erg stoer! En wat een service inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super service zeg!
  Ik fiets ook rond op zo'n prachtfiets.
  Fijn zijn ze hè?

  BeantwoordenVerwijderen