donderdag 12 juli 2012

ALS EEN TREIN!!

Zo denk je nog dat je in een kartonnen doos moet wonen :)  en zo sta je in je nieuwe huisje te verven!!
Hoe raar kan het gaan!!
En met hele lieve hulp en mensen die mee denken ga je dit weekend gewoon nog over!!


Alles word eerst wit!
En in deze grote woonkamer moet ik wel ruimte kunnen creëren voor al mijn knutsel spulletjes!


Mijn gekke keukentje waar ik al leuke ideeën voor heb!!


En hier ga ik in mijn vakantie heel snel iets aan doen!!
Tjonge wat lelijk!!

En he wat hangt er op mijn W,C ???De give away die ik won bij mimstasjes en de ruil die ik deed met kleinegelukjes Het hartje kreeg ik van kleine gelukjes net als de mooie labels en kaart er zat nog meer veel meer bij een mooi tasje, labels ,een bloem en wat fijne frutsels! (en ja Sandra het was meer dan genoeg)
De mooie sleutelhanger van mimstasjes is al ingepikt door Fay,net als de pen! (maar voorlopig blijft het nog mooi op de muur) En ook daar zat er nog meer bij!!

Bedankt voor deze mooie post in mijn nieuwe huisje!!
(ik hoop dat ik  word vergeven voor de summiere foto,s)
Jullie hebben me erg blij gemaakt!!

En nog even dit: Bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige bericht!
Als ik thuis kom lees ik nog even heerlijk een half uurtje blogs maar reageer op dit moment iets minder!
Ik beloof (dat heb ik ook aan alle lieve mensen om me heen en mijn toppers van kinderen gedaan)Dat ik over een paar weekjes weer mijn eigen leuk zelf zal zijn :)

29 opmerkingen:

 1. Ik zie wel potentieel voor de trap! Alles wit, daar word je rustig van. ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat alles zo lekker loopt en da je zoveel lieve mensen hebt die je helpen. Veel succes met verhuizen en we zien je wel weer als je tijd hebt:) Die trap vind ik ook lelijk, eraf slopen lijkt met het beste ja. Ik dacht meteen wat zou ze daarmee voor creatiefs en leuks mee doen, maar zelfs jij heb daar geen leuke oplossing voor:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes, dat gaat prachtig worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met veel ideëen, genoeg hulp en energie gaat dit een leuk huisje worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joh maak jij je maar niet druk om ons...ga jij maar lekker je ding doen daar!! Het verbaasd met stiekem een beetje dat je alles wit gaat maken, had ik niet verwacht. Ga je daarna nog iets "geks" doen dan?! Of gewoon lekker veel kleur ophangen?! Ik word helemaal enthousiast als ik zo'n lege canvas zie zoals bij jou. Maar tja, om daarvoor steeds te moeten verhuizen, hihihi.....Heeeeeel veel succes met alles en geniet er ook van hè, dit lekkere nieuwe begin!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt een leuk nieuw stekje!! En tot gauw ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er uit als een erg leuk huis!! Fijn om te lezen dat je zoveel hulp krijgt, anders is het ook niet te doen...Succes met alles.
  x petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeioei, ik lag even achter. Dat is wel even stressen ja. Maar met zoveel hulp komt het vast en zeker goed. Ziet er uit als een fijne plek, heel veel succes lieve Bien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey meissie, wat een mooi huis zeg en je weet het als ik ook nog moet helpen ben ik er hoor.... en jou kennende word het een gezellige boel... groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje wat een mooie ruimte. Heerlijk om alles weer mooi en naar je zin in te richten. Wat is het toch heerlijk wanneer je zo veel lieve mensen om je heen hebt.
  Geniet er van.

  Liefs Francoise

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je nieuwe huissie!!!! Ziet er goed uit. Die trap, geweldig, bijna zo lelijk dat het mooi wordt! Veel succes met schilderen en verhuizen, verheug me al op je foto's van als het af is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit wordt vast en zeker een superleuk stekje, jij maakt er sowieso iets gezelligs van. Lieve groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heeerlijk Bien! Heel veel succes dit weekend! Alle spullen weer een plek geven is leuk, maar ook veel werk! Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden.....dus ik kijk uit naar je volgende posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel klus plezier en veel geluk in je nieuwe huisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat gaat helemaal goedkomen met je huis, leuk hoor ! Die trap.... tja snel erf trekken dat tapijtje en dan je eigen idee erop loslaten. Je wc-tje is nu al gezellig :-)
  Liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Succes ermee! Maar het zal gezellig worden, daar ben ik zeker van.....

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog gefeliciteerd met je nieuwe thuis in wording. Hoewel de verf nu wit is vrees ik voor een veelheid aan kleuren als het straks af is! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oooh wat lief!
  En wat heerlijk he dat je je eigen paleisje weer helemaal opnieuw mag gaan inrichten. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Succes ermee. En bedankt voor de ruil, echt leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hej Bien, dat gaat op zeker goed komen in je nieuwe huis. WAT een feest! Mooie grote ruimte en ik ben héél benieuwd naar wat je met de keuken gaat doen! Veel succes in elk geval en maak tussendoor kleine feestjes om het leuk te houden. Want oei dat verhuizen/klussen/opruimen is zó vermoeiend!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wrm verhuis je zo plots ? ben er zeker van dat je er iets moois van gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ohh wat fijn Bien, dat alles toch op z'n pootjes terecht komt. Nu nog even buffelen en dan straks alle 3 onderuit op jullie EIGEN plek! Hoe heerlijk is dat. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. O, die trap vind je niet mooi ? Nâh.
  Haha.
  Fijn zoveel ruimte en hulp ! Het wordt vast een fijn plekje voor jullie !
  Succes !

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ohh wat een heerlijke ruime kamer, gaat helemaal leuk worden, dat weet ik nu al. Veel plezier met verzinnen hoe alles gaat worden en die trap ... tja foeilelijk, ik kan niet anders zeggen :-)) maar gaat helemaal goed komen.

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 24. whaaaaaa echt leuk! ik droom ook al van een eigen huisje al is het maar omdat ik het dan volledig naar mijn eigen smaak kan inrichten!
  ik wil ook het eindresultaat zien! ik ben alvast benieuwd :D sppppannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ik zit me echt af te vragen wat dat gele ding aan de muur is van je wc.... Ik denk namelijk dat het een hele lange gele teckel is (van plastic) wat dan dus ook nog een pen is. Klopt dat? want dan is die echt te leuk!!!! De bekleding van de trap is daarin tegen echt afschuwelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat fijn voor je dat er morgen nog van alles gebeurd terwijl je moet werken. Heerlijk toch?!
  Ja ik vond het al zo raar, Bien en wit, ik dacht al dat klopt niet helemaal. Benieuwd wat je in je vakantie allemaal gaat doen!!! :D

  Geniet morgen lekker van jullie 1e nachtje daar en verder nog veel inricht succes en zo!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heéé je hebt een nieuwe woonst, wat leuk, nu kan je het gezellig gaan inrichten...het gaat leuk worden, dat weet ik nu al. Dan moet je me je nieuw adres nog wel eens doormailen he!!!

  BeantwoordenVerwijderen